December 06, 2010

My lil boy 1st Birthday

"Happy Birthday my lil boy .... mommy daddy en cc michelle loves u so much ... God always give His blessing to u, give health, happiness and joy for u. We always pray for u the goodness and we know that u will be a good boy .... God bless u my son"


1st Birthday Adrian Nathaniel Cantra, gak dirayain heboh2an hanya makan keluarga aja cuma 14org doank so simple right ... theme bdck nya ambil theme Spongebob krn daddy nya mau choc sponge cake with whipcream alhasil kuenya jd spt ini deh .. (mau buat yg heboh tp kok pasti gak akan ke makan apalagi pake fondant ....) alhasil bener euy buat spt ini aja ludesssssssssssssssssss ... yayyyyy it means wuenak riteee hehehe ....

Buat K20x20 Choc Spongecake kasih filling whipcream dan potongan buah peach, cover kue dengan whipcream diwarnai baby blue trus spongebob and teman2 pake mainan aja krn udahannya u/dimainin tuh ...

comment:" skr cindy jd tukang kueh hahaha dari buat baju skr buat kue .. tp mayan tuh ada bakat dia (haiyahhh ge-er deh), enak juga kue buatannya tu (mom dad also parent in law tuh yg ngomong, qiqiqiqiqi)

This is Us one lil family ......

2 comments:

~Jessica Daniel~ said...

Happy birthday to Adrian. God bless you forever. Pray that he will glorify God in all of his life and bring hapiness to all the family. ^^

TheCAKE said...

AMIN AMIN ..... Thank u auntie jessica for the pray

Post a Comment